Full-service communicatiebureau

Puur vakmanschap – daar draait Timmerbedrijf ANKO om. ANKO vroeg ons een huisstijl en website te maken die gezien mag worden.

KLANT: TIMMERBEDRIJF ANKO LOCATIE: PAPENDRECHT PRODUCT: TIMMERWERK EN ONDERHOUD

Zoals onze Mieren leven voor de communicatie, zo leven onze vrienden van ANKO voor het timmerwerk. Al vele jaren creƫert ANKO topstukken voor bedrijven en particulieren: van handgemaakte kozijnen tot grootschalige zolderverbouwingen en van gestroomlijnde kantoorinrichtingen tot glazen erkers. In een volgende stap richting de perfecte uitstraling gaf ANKO ons de opdracht om hun gehele online communicatie te herzien: kleurstellingen, lettertypes, logo en website.

ANKO is er trots op dat ze werken met vele materialen. Dus niet alleen gebruiken ze het traditionele hout, maar ook zetten ze kunststof en aluminium in om hun projecten te verrijken. Toch blijft hout het hoofdmateriaal. Om dit naar voren te brengen hebben we het beeldmateriaal laten spreken. Houttonen zijn overal te vinden. Om er voor te zorgen dat ANKO ook zelf de website kan aanpassen hebben we hun portaal voorzien van een gebruiksvriendelijk CMS.

Bezoek www.timmerbedrijfanko.nl

Ziet er interessant uit?

Neem contact op