Full-service communicatiebureau

Een tuinmeester moet vakmanschap uitstralen. Roodbol kreeg van ons een passende website met doelgerichte maatwerkteksten.

KLANT: ROODBOL TUINEN LOCATIE: DORDRECHT PRODUCT: TUINAANLEG EN -ONDERHOUD

Coen Roodbol, de eigenaar van Roodbol Tuinen, had een zeer specifieke wens: ‘Ik wil een website die 100% aansluit bij mij en mijn bedrijf. Niet alleen wat betreft het design, maar ook wat betreft het beeldmateriaal en de teksten.’ Omdat Roodbol een vakman is met jarenlange ervaring, wilden wij van Studio Mier een website maken die in één oogopslag duidelijk maakt dat we hier te maken hebben met een tuinmeester. Onze Designmier en Schrijfmier zijn direct aan de slag gegaan: in een brainstormsessie zijn kernwaarden opgesteld die de leidraad gingen vormen voor de website.

De kernwaarden luidden: eigentijds, fris, strak en overzichtelijk. Deze kernwaarden hebben geleid tot een moderne website die ontdaan is van onnodige poespas. Je vindt als (potentiële) klant snel de nodige informatie en de contactgegevens zijn altijd duidelijk in beeld. Deze website is geen doolhof. De vakkundige teksten van onze Schrijfmier hebben er bovendien voor gezorgd dat de kernwaarden ook in het geschreven woord naar voren komen. Het vlotte en toch beleefde taalgebruik klinkt zoals Coen Roodbol spreekt: website en bedrijf zijn één geheel geworden!

Bezoek www.roodboltuinen.nl ›

Ziet er interessant uit?

Neem contact op