Full-service communicatiebureau

25 jaar ervaring heeft Orphisch. En nu hebben ze een website die hen, als het aan de Mieren ligt, richting de 50 jaar zal duwen.

KLANT: ORPHISCH LOCATIE: PAPENDRECHT PRODUCT: REINIGINGS- EN ONDERHOUDSMIDDELEN

Een onderneming met een gevestigd imago heeft een website nodig die dit imago ondersteunt. Dit betekent dat de website volledig in lijn moet zijn met de identiteit die het bedrijf wil uitstralen. In het geval van Orphisch, de bekende sales- en marketingorganisatie die reinigingsmiddelen op de markt brengt, houdt dit in dat de website een rustig, modern en fris ontwerp heeft gekregen. In dit ontwerp is geen plaats voor onnodige elementen die afleiden van de boodschap die Orphisch wil uitdragen: dat zij de beste keuze zijn voor schoonmaakproducten.

Zowel Orphisch als haar zusterorganisatie Orienza drijven handel in een zeer competitieve markt. Het was daarom ongelooflijk belangrijk dat op de website de sterke punten van Orphisch naar voren komen: het permanent aanbieden van producten van de hoogste kwaliteit, en het hooghouden van normen op het gebied van milieu en wetgeving. Zowel beeld als tekst ondersteunen deze boodschap. Om ook de internationale klant tot dienst te zijn heeft Studio Mier de website tweetalig opgebouwd.

Bezoek www.orphisch.nl ›

Ziet er interessant uit?

Neem contact op