Full-service communicatiebureau

De Mieren creëerden een zakelijke, strakke website met complete online catalogus voor Oriënza. Het bedrijf is klaar voor een frisse start!

KLANT: ORIENZA LOCATIE: PAPENDRECHT PRODUCT: PRIVATE LABEL REINIGINGSMIDDELEN

Waarom ver zoeken wat je dicht bij huis kan vinden? De rasechte Papendrechters van Oriënza vroegen de plaatsgenoten van Studio Mier om hun online vertegenwoordiging in een nieuwe jas te steken. Oriënza maakt al sinds 1987 reinigings- en onderhoudsmiddelen onder private label. Bij een business to business-bedrijf als dat van hun past een strakke, zakelijke website. Geen fratsen, recht op het doel af: zeg wie je bent, zeg wat je verkoopt. Met dat uitgangspunt zijn de Mieren aan het werk gegaan.

Op de homepage vormen afbeeldingen van de bedrijfsfaciliteiten en de producten de blikvanger. Bovendien komen de kernwaarden van Oriënza helder naar voren, want het is voor het bedrijf belangrijk dat zijn klanten weten waar het voor staat. Vanaf de homepage wordt de bezoeker van de site verder geleid naar onder andere de complete online catalogus. Dankzij sterke productfilters en een doordachte indeling kunnen klanten gemakkelijk ieder item vinden. Op verzoek van Oriënza implementeerden we bovendien een talenmodule die het mogelijk maakt om de site ook in het Engels te bekijken.

Bezoek www.orienza.nl ›

Ziet er interessant uit?

Neem contact op