Full-service communicatiebureau

Machinehandel HZ Industrial zag kansen in een betere online presentatie en greep die kansen met hulp van onze ijverige Mieren.

KLANT: HZ INDUSTRIAL LOCATIE: HELMOND PRODUCT: MACHINES EN VERWANTE TECHNIEK

Het belang van internet voor moderne ondernemers is immens groot. HZ Industrial begreep dat snel genoeg en zorgde er voor dat ze rap een website kregen die hen kan vertegenwoordigen op het wereldwijde web. Het was Studio Mier die deze website maakte. HZ Industrial is gespecialiseerd in onder andere aandrijftechniek, hydrauliek en lastechniek. Bij een bedrijf met zulke stoere producten past een website met een gelijke stoerheid. Onze Mieren zorgden ervoor.

Fotomateriaal zet de toon op iedere pagina van de site: de onverwoestbare machines van HZ Industrial staan compromisloos in het middelpunt van ieder thema. Het kleurgebruik van tekstkaders wijst terug naar de logokleur, wat zorgt voor een herkenbare huisstijl door de hele website. Op de contactpagina heeft Studio Mier een paginabrede uitsnede van Google Maps ingebouwd, wat het voor klanten van HZ Industrial kinderspel maakt om de weg naar het bedrijf te vinden.

Bezoek www.hzindustrial.com ›

Ziet er interessant uit?

Neem contact op