Full-service communicatiebureau

Wij zijn sportieve Mieren. Al jaren zijn wij sponsor van VV Drechtstreek uit Papendrecht. We gaven haar businessclub een website.

KLANT: BUSINESSCLUB DRECHTSTREEK LOCATIE: PAPENDRECHT DIENST: BUSINESSCLUB VAN VV DRECHTSTREEK

We hebben de website gratis en voor niets gemaakt. Waarom? Omdat je soms als bedrijf iets moet teruggeven aan de vestigingsplaats die jou veel goeds heeft gegeven. Omdat onze Mieren al jaren bij voetbalvereniging Drechtstreek uit Papendrecht voetballen, was het een logische stap om de club te sponsoren. Toen we vervolgens hoorden dat Stichting Businessclub Drechtstreek, die aan de vereniging gelieerd is, een nieuwe website nodig had, was het voor ons een passend gebaar om deze website te maken.

Het herkenbare blauw van de voetbalclub komt op de hele website naar voren. Er is op de homepage prominent plek voor de vele activiteiten die de businessclub jaarlijks organiseert. Ook hebben we een flexibel veld ingepast waar de wekelijkse voetbalwedstrijden vermeld worden. Er is een ledenpagina gekomen waar ieder lid wordt voorgesteld. Om het geheel af te maken hebben we de businessclub een nieuw logo cadeau gedaan. Dit logo geeft de club een eigen karakter, maar behoudt desalniettemin de link naar de voetbalvereniging.

Bezoek www.businessclubdrechtstreek.nl

Ziet er interessant uit?

Neem contact op