Full-service communicatiebureau

Bampro zorgt er al 50 jaar voor dat de scheepvaart niet op de klippen loopt. Zo’n bedrijf verdient natuurlijk een prachtsite.

KLANT: BAMPRO LOCATIE: HARDINXVELD-GIESSENDAM PRODUCT: MARITIEME ELEKTRONICA

Binnen de scheepvaart is Bampro een begrip. Dit oer-Hollandse bedrijf levert innovatieve maritieme elektronica en audio-visuele apparatuur voor schepen. In de scheepsbranche volgen technologische ontwikkelingen elkaar snel op, wat het voor Bampro belangrijk maakt om een website te hebben die snel en makkelijk aan te passen is. Studio Mier heeft de nieuwe site daarom voorzien van een makkelijk CMS, waarmee wijzigingen snel te maken zijn.

Voor de kleurstelling van koppen en tekstkaders hebben we ons laten leiden door de herkenbare gele en grijs-bruine tinten uit het logo. Als blikvanger hebben we op de homepage een paginabrede roterende fotoheader geplaatst. Hierin maakt Bampro zijn belangrijkste statements in beeld en woord: wie zijn zij en wat doen zij. Om de steeds groeiende buitenlandse markt te bedienen heeft Studio Mier er voor gezorgd dat de website ook in het Engels beschikbaar is.

Bezoek www.bampro.nl ›

Ziet er interessant uit?

Neem contact op