Full-service communicatiebureau

Marketingmier Vincent over Studio Mier: ‘Al het goede komt in tweevoud: hemel en aarde, Ben & Jerry’s, Suske en Wiske. Dennis en Vincent.’

 

Vincent is als kind in een pot marketingsoep gevallen, wat hem voor de rest van zijn leven bovennatuurlijke marketingkrachten heeft gegeven. Na jarenlang zijn talent te hebben getoond in de toeristische sector, is hij vanaf 2017 toegetreden tot Studio Mier. Voor de Studio en zijn klanten vindt hij gaten in de markt en verricht hij magie met zijn teksten. Zijn geheime passie: nieuwsbrieven schrijven. Hij weigert professionele hulp te zoeken voor deze afwijking.

Marketingmier Vincent verklaart vele verschillende personen te zijn: schrijver, marketeer, wereldreiziger, zoon, vriend, en part-time tuinman. Na het opdoen van marketingervaring bij toeristische bedrijven in BelgiĆ«, Duitsland en Engeland is Vincent teruggekeerd naar Papendrecht om zijn eigen imperium op te bouwen. Vincent ziet zijn samenwerking met grafisch ontwerper Dennis dan ook als ‘een heugelijk feit’.

Specialiteiten van Vincent Alblas:

marketinganalyses en -strategieƫn, teksten voor web en drukwerk, nieuwsbrieven, vertalingen

Neem contact op met:

Nog meer kennis maken?

Alle Mieren