Full-service communicatiebureau

Website nodig? Onze Mieren hebben tien jaar ervaring met webdesign. Wij verzorgen websites van concept tot oplevering.

DIENST: WEBSITES RESULTAAT: VERHOOGDE KLANTENBINDING EN VERKOOP (BIJ COMMERCIËLE SITE)

Altijd maatwerk
Jouw website moet helemaal afgestemd zijn op jouw wensen. Studio Mier gelooft daarom niet in het eindeloos repeteren van één ontwerp. Wij leveren altijd maatwerk. Want jouw website moet wel echt jouw website zijn!

Voor ieder budget
Niet iedere website is hetzelfde, dus ook kost niet iedere website hetzelfde. Zo hebben wij oplossingen voor mensen met een klein budget (bijvoorbeeld hobbyisten, verenigingen of beginnende ondernemers), of voor hen met een groter budget.

Samenwerking telt
Voordat we aan de slag gaan, gaan we met jou in gesprek. Wij willen weten wie jij bent en wie je doelgroep is. Studio Mier betrekt jou middels updates continu in het ontwikkelingsproces van jouw website. Onze transparantie zorgt ervoor dat jij altijd weet hoe de zaken er voor staan.

Wat wij voor je kunnen doen:

 

Conceptuele ontwikkeling • Het is beter om eerst te denken en dan pas te doen, zegt onze Denkmier. Pas na jouw goedkeuring van het websiteconcept gaan we naar de volgende stap.

Bouw • Onze Technische Mier bouwt de website en test deze om eventuele bugs te elimineren.

Vullen • Onze Schrijfmier vult je website met de sterkste teksten, afgestemd op jouw doelgroep. Onze Fotomier zorgt voor passend beeldmateriaal.

CMS implementeren • Een content management system (CMS) is een programma waarmee jij zelf de website kan aanpassen. Zo blijft je site altijd actueel.

Webshop inbouwen • Onze Technische Mier heeft jarenlange ervaring met het maken van webwinkels.

Training • Kennis is macht. Wij geven training aan jouw personeel over het CMS en de webwinkel. Zo komt essentiële kennis bij jou op de werkvloer.

Onderhoud • Geen tijd om zelf de site te actualiseren? Neem een onderhoudspakket! Wij houden jouw website up-to-date voor jou en je klanten.

Domeinnaamregistratie • Een goede domeinnaam is duidelijk en bondig. Wij denken met je mee wat voor jou de beste domeinnaam is. Vervolgens registreren we deze naam, zodat niemand anders er mee aan de haal kan gaan.

Hosting • Zonder hosting bestaat je site niet. Studio Mier werkt uitsluitend samen met gerenommeerde hostingbedrijven die bekend staan om hun uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

 

Website laten maken in Rotterdam (regio)? De websitebouwers van Studio Mier zijn er voor je.

Bekijk alle diensten

Terug naar overzicht

Ziet er interessant uit?

Neem contact op