Full-service communicatiebureau

Webshops dragen actief bij aan verhoging van de omzet van bedrijven. Voor een moderne onderneming is een webwinkel onmisbaar.

DIENST: WEBSHOPS RESULTAAT: HOGERE OMZET

Consumenten veranderen (en toch ook niet)
Consumenten veranderen: met een paar klikken op de computer willen ze zien wat er te koop is. Maar consumenten zullen altijd hetzelfde blijven in één aspect: ze zoeken altijd de snelste manier om aan informatie te komen en een product aan te schaffen. Twintig jaar geleden was de snelste manier in de auto stappen en naar de winkel gaan, nu is de snelste manier een webwinkel bezoeken.

Ook voor jouw branche
Webshops zijn het heden en de toekomst van succesvolle verkoop. Webshops worden toegepast in iedere mogelijke branche: van kleding tot bouwmachines en van supermarkten tot computers. Er is geen enkele branche die niet kan profiteren van een snel extra verkoopkanaal.

Uitstel is om achterstand vragen
Ondernemers die in de moderne economie denken dat ze op hun lauweren kunnen rusten ‘omdat het bedrijf wel goed loopt’ zullen te maken krijgen met de wet van de remmende voorspoed. Je moet constant innoveren: blijf kijken naar wat de consument wil en wat de concurrent doet. Speel in op datgene wat de klant wenst en anticipeer op de toekomst. Blijf flexibel door middel van een professionele webshop.

Ervaring telt
Bij het laten maken van een succesvolle webshop is de ervaring van de websitebouwer van groot belang. Onze Mieren hebben jarenlange ervaring met maken van webwinkels. Neem vandaag nog de stap: laat Studio Mier ook jouw webshop bouwen.

Waarom een webshop? Dit zijn de redenen:

 

Groter bereik • Een webshop is een extra verkoopkanaal dat jouw bedrijf losmaakt van zijn locatie: je kan nu heel Nederland of zelfs de hele wereld bereiken.

Kostenbesparing • Automatisering van processen zorgt ervoor dat je kan besparen op personeel. Wanneer jij je webshop runt vanuit huis kan je zelfs besparen op een bedrijfspand.

Groter assortiment mogelijk • Je kan nu veel meer producten aanbieden. Niet ieder product hoeft op voorraad te zijn. Het magazijn van de toekomst is een virtueel magazijn.

Meetbaarheid • Met een webwinkel wordt het klantgedrag meetbaar: wat werkt, waar haakt men af. Statistieken zorgen voor meer omzet voor jouw onderneming.

Nooit een dichte deur • Vanaf nu kunnen jouw klanten 24 uur per dag een aankoop bij je doen. Met een webshop ben je altijd geopend!

Cross-selling en upselling • Een webshop onthoudt het klik- en koopgedrag van een klant en geeft relevante suggesties voor andere producten.

Samenwerken wordt makkelijker • Wanneer je de webshop laat samenwerken met een fysieke winkel ontstaat er een win-win-situatie. Profiteer van elkaars voorraden en verkoopkanalen.

Een snel en betaalbaar begin • Voor moderne nieuwe ondernemingen is een webshop het perfecte middel voor de start-up. Gecombineerd met een doordachte SEO kom je goed uit de startblokken.

Herhalingsaankopen • Een webshop vergeet nooit, waardoor het makkelijker dan ooit wordt om het koopgedrag in te zetten voor acties die er voor zorgen dat de aankoop herhaald wordt.

WEBWINKELS ZIJN HET HEDEN EN DE TOEKOMST VAN SUCCESVOLLE VERKOOP. LAAT ONS WETEN WAT JOUW PRODUCT IS EN WIJ BOUWEN DE WEBSHOP DIE BIJ JE PAST.

Bekijk alle diensten

Terug naar overzicht

Ziet er interessant uit?

Neem contact op