Full-service communicatiebureau

Op zoek naar een vertaler? Ons vertaalbureau in de regio Rotterdam vertaalt ook voor jou! Wij werken snel, nauwkeurig en tegen scherp tarief.

DIENST: VERTALINGEN RESULTAAT: MEERTALIGE COMMUNICATIE

Vertalen moet vakwerk zijn
Professioneel teksten laten vertalen wordt snel en makkelijk met Studio Mier. Ons netwerk aan vertaalmieren zorgt er voor dat ook jouw vertaling geen probleem gaat zijn. We werken aan de hand van jouw deadline en leveren altijd topwerk.

Welke taal wil jij vertaald hebben?
Laat het ons weten. Studio Mier heeft in-house vertalers voor Engels en Duits. Voor overige talen schakelen we de hulp in van ons netwerk aan bevriende vertalers.

Wij doen het zoals jij het wilt
 Je ontvangt jouw vertalingen in het bestandsformaat waarin je het origineel aanlevert, tenzij je het anders wilt. Wij zorgen voor volledige ontzorging: je stuurt ons het bestand en wij zorgen voor de rest.

Wat kost een vertaler?
Dat hangt af van meerdere factoren:

  • Allereerst is zijn de brontaal en doeltaal van belang. Een tekst laten vertalen van het Nederlands naar het Engels is een stuk goedkoper dan van het Spaans naar het Japans. Wat een vertaler kost hangt dus af van het aantal mensen die er zijn die de gewenste vertalingen kunnen doen.
  • Ook de aard van de tekst kan invloed hebben op de prijs: een simpele websitetekst is goedkoper dan een juridische tekst.
  • Bovendien is de deadline van invloed op de prijs: een spoedklus kost doorgaans extra.

Voor een offerte op maat neem je contact op met ons vertaalbureau in Rotterdam.

Jij zoekt een vertaalbureau in Rotterdam (Dordrecht / Papendrecht), wij staan voor je klaar.

Bekijk alle diensten

Terug naar overzicht

Ziet er interessant uit?

Neem contact op