Full-service communicatiebureau

Laat je horen. Klanten moeten weten dat je bestaat. E-mailings en nieuwsbrieven zorgen voor klantenbinding én verkoop.

DIENST: NIEUWSBRIEVEN EN MAILINGS RESULTAAT: VERHOOGDE KLANTENBINDING EN VERKOOP

Wakker de golven aan
Stille wateren zullen nooit betreden worden, want niemand weet dat ze bestaan. Zorg er voor dat jouw bedrijf geen stil water wordt! Commerciële mailings en klantenbindende nieuwsbrieven zijn het ideale middel om golven op te wekken. Je zou denken dat wij Mieren niet van water houden, maar niets is minder waar: het liefst wakkeren we vloedgolven aan!

Word onvergetelijk!
Jouw bedrijf moet altijd top of mind zijn bij jouw doelgroep. Hoe zorg je daarvoor? Door een combinatie van klantenbindende nieuwsbrieven en commerciële mailings. Eerstgenoemde groep heeft een niet-commerciële insteek en zorgt er voor dat de klant van je gaat houden omdat je de raakvlakken tussen jou en hem benadrukt. Via de commerciële mailing verdien je vervolgens geld aan het opgebouwde vertrouwen.

Bereid je voor op de golven
Een goed doordacht, stelselmatig toegepast plan van nieuwsbrieven en mailings zorgt voor hogere conversie. Wacht niet af tot de klant weer eens naar jou komt, ga naar hem. Met Studio Mier kan ook jouw bedrijf er voor zorgen dat een rustige branding een vloedgolf aan klanten wordt!

E-mailings en nieuwsbrieven laten maken in Dordrecht (Drechtsteden)? De grafische ontwerpers van Studio Mier zijn er voor je.

Bekijk alle diensten

Terug naar overzicht

Ziet er interessant uit?

Neem contact op