Full-service communicatiebureau

Heeft jouw bedrijf behoefte aan professioneel drukwerk? Drukwerk laten ontwerpen en/of drukken regel je snel met Studio Mier.

DIENST: DRUKWERK LATEN ONTWERPEN EN DRUKKEN DOEL: INTRODUCTIONEEL, ADMINISTRATIEF, INFORMATIEF OF COMMERCIEEL

Grafische vormgeving ligt aan de roots van Studio Mier. Bij ons krijg je altijd een professioneel ontwerp. Wil je dat wij ook een drukker voor je zoeken bij jou in de buurt? Wij regelen het voor je!

Brochures • Een mooie brochure met goede indeling doet wonderen. Ongeacht de branche van jouw bedrijf, een brochure is vaak het beste middel om je producten te tonen.

Flyers, leaflets en posters • Om een korte boodschap te communiceren is een flyer, leaflet of poster het ideale middel. Wij zorgen voor ontwerp en inhoud.

Visitekaartjes • Visitekaartjes zijn vaak de eerste kennismaking met jou en je bedrijf. Visitekaartjes laten ontwerpen en drukken is snel geregeld via Studio Mier.

Briefpapier • Briefpapier in jouw huisstijl zorgt voor een professionele uitstraling van je organisatie. Goed verzorgd briefpapier is het spreekwoordelijke puntje op de i.

Catalogi • Wil je goed beslagen naar buiten treden met je bedrijf? Een catalogus is de oplossing. Ook voor het laten ontwerpen van een catalogus staan de Mieren voor je klaar.

Familiedrukwerk • Ook voor het custom-made laten ontwerpen van geboortekaartjes, rouwkaartjes, verhuiskaartjes en andere kaartjes zijn wij er voor jou.

DRUKWERK LATEN ONTWERPEN EN DRUKKEN AAN DE HAND VAN BIJZONDERE WENSEN? NEEM CONTACT MET ONS OP.

Bekijk alle diensten

Terug naar overzicht

Ziet er interessant uit?

Neem contact op